Sunday, July 25, 2010

CUTE CUPCAKE FOR HIM

Cupcake order by Tia..suprised tuk besday BF dier..nak deco dslr, love n bunga2 ..dengan hati yang hapy sy wat cucpake ni..hehe..hem ader la gak bentuk dslr..thanks sgt kat Tia order gan saya..

p/s : hujung bulan ni sy akan berpindah lagi..huhuhu...ini kerana, rumah yang skang ni agak tidak bersesuaian..hanya baik di zahir sahaja..aishhh..berpindah randah..maaf yer semua..

4 comments:

yanna yazed said...

gile cute cupcakes ni. hehe... sy xprnh order fondant dr awk kn? he... maziah, slh eja quotes tu. hehe...

nk pindh ke mne plk? jgn jauh2 plk

Kasih said...

eheks..thanks yanna

alamak...terbalik suda..hahahha..
aishhhhh...hem tu la awk x panh order kn yg gini..deco jerk fondant..topping dier buttercream..

hem sy pindah kat taman teratai plak..pastu bulan 12 pindah pulai perdana plak..pastu pindah mner agi x tau..tgk rumah bru kt ner..ehehe..pindah randah tul sy ni..

tia said...

thank u so much maziah =)

he really love the cuppies, paling tersentuh, his eyes mcm nak cry je, sgt terkejut ngan surprise nie =)

thanks sgt2 coz u susah2 n try wat deco dslr tue, it's our memory together, mcm2 jadi mase nak beli en nikon tue, hehe.. memang cntik n cute sgt2..

next time, i sure will order from u =)

ramai frens i tanye mane i order, so i promote u la, so, prepare urself to get more busy after this, hehe =)

yanna yazed said...

nnt after kwen tgl mne? hehe... eh cop, awk kwen bln 12 kn?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails