Thursday, August 20, 2009

FONDANT KONVO's CUPPIES

Fondant cupcake ni order dari Salleh a.k.a bf Ipit...hehe..konvo theme ni tuk kakak die yang dah konvo hujung minggu ari tu..nak warna pink n purple..seronok wat cuppies ni..hehe..arap2 suka la erk gan cuppies ni..kalau der paper mintak maaf yer..hem nanti order lagi..hehe..
p/s 1 : ni lah antara2 cuppies yang saya wat semasa di JB..hem terima kasih kekawan yang order n support..hem insyallah yer kalau der waktu agi, saya akan buat..hem memandangkan saya akan berkerja di JB, arap2 berpeluang dari segi masa dan tenaga tuk teruskan baking2 ni..so,kepada sesiapa yang ragu2 raser keenakkan cuppies saya,sila lah makan dulu n raser sendiri....ok...

p/s 2 : marilah kita sedekahkan Al-Fatihah buat arwah nenek saya yang telah pulang ke rahmahtullah pada hari selasa..semoga arwah ditempatkan digolongan orang2 yang beriman..kenangan bersama dia pasti tidak akan dilupakan..arwah yang sangat suka kek n cuppies ader warna merah n pink..kater arwah baru naik seri..akan ku ingat pesanan itu..

2 comments:

ieDa aLiN said...

jelesnyer xdpt cupcake dr dia...

Kasih said...

alaa..
kak ida, sory sgt..
sy da start keje la kak kt jb..
huhuhu...
x per la..
kita tgk dlu cmner klau kene tarikh time tu sy kat umah sni, boleh la sy amek order kak ida tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails