Saturday, October 3, 2009

ELMO BERBULU-BULU MERAH

100 pcs ELMO & 6" giant ELMO...hem order hujung minggu ni dari kawan Kak Lin..salah sorang kawan mak Yanna...untuk besday anak dier yang ke-13..seksa juga nak siapkan 100pcs elmo ni..kalau corak lain gagah gak wat..ni elmo, memang kuatkan semangat buat yer...dengan seorang diri menyiapkan..mujur saya semangat n seronok wat ELMO ni..hehe..hem yang paling suka kek 6" kek ELMO..alahai, saya lak sayang nak jual..hehe..geram tengok bulu2 dier...hehehe..alhamdulilah jadi giant ELMO tu..hem dengan kek ni saya serta kan dengan lilin nombor 13..ini sebab keliling kek ni dah tak muat nak bubuh 13 tahun..nak tulis, x tau nak tulis kat mana..last2 dapat idea lilin tu...fuhhhhh..selamat keje..neway saya dapat feedback yang baik dari diorang..Happy Besday to Hafizi, moga puas ati erk..


6'' ELMO cake - RM 45

p/s: kepada sesiapa boleh lag order cuppies dari saya pada bila2 masa yea..insyallah saya akan usahakan untuk menerima tempahan...cuma kalau weekdays tu tak der delivery yea..

5 comments:

yanna yazed said...

yippie... t'kjut gile time tgk kek ni. mmg cun lah. warna pn cntik... tp maziah, icing lemon. hehe... not our taste. but its a good try. myb leh promo kt org lain. tp tulh, family sy mmg kureng kek2 lemon ke, oren ke... but overall, mmg puas hati!! yeay!!

Kasih said...

owh..dats y la u all x bper gan lemon erk..hehe
but neway, its gud feedback from u..janji puat ati ok la..tkejut tgk kek erk??sy plak sayang nak jual kek ni..ahaks..thanks yeaaa..next time leh order big big elmo..suker2...

amy yusoff said...

aku pon suker!cute giler..
besarrrrr punyerrr!!!(cam iklan megi)
huhu..

yanna yazed said...

hehe... larat ke maziah klu bsr2? siap amik cuti tu. hehe... insyaAllah, nk elmo yg bsr utk bday ank sdara sy thn dpn. kna tny parents dia dlu lh. hoho... cuka2. nextime nk choc ganache.

Kasih said...

hehehehe...
ni elmo mmg besar puyer...
aku pn suker elmo..
adehhhhh..

yanna,
no hal puyer nak order elmo besar puyer..
insyallah pasni akan makin better n much better..
hehehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails