Thursday, November 5, 2009

CUPCAKE CUTE MIUT

Salam berjumpa kembali di alam maya..hem begitu payah yer hidup ni tanpa teknologi tinggi..hem kini saya dah boleh bertemu di alam maya hari2..hehe..lega hati tak terkira...pertama, saya nak mintak maaf yer update lambat..huhu..hem insyallah pasni saya akan terus update yer.da der internet ni, mudah la saya nak update...

Ok..entri kali ni order dari Jiha..permintaan cupcake yang x kesah nak corak2 aper..janji kuit muit kater dier..hehe..hem cupcake ni nak bawak g Kl kater yer..der renioun gan kawan2 lama dier..hehe..hem sory erk jiha sy lmbt nak update..hehe..neway, terima kasih yeaaa n hope kekwn awak suka gan cupcake ni....

5 comments:

amy yusoff said...

wahh..skenyer aku y munge kaler pink tuh..len kli aku nk oder bunge mentari kaler yellow yek..cunn~

Kasih said...

cunnnn...yuppp...boleh2...tapi biler erk ko nak order lagi ni??uhuhu..meh la turun jb..tido umah aku erkk..

yanna yazed said...

waa... suka yg ni. cute gile bunga n aiskrim tu. nnt nk suh awk wt dsign br lh. hehe... sy ni suka suh awk wt yg pyh2 ek. cian maziah. hehe... b'usaha!

Kasih said...

hem x per yanna.at least der la gak development kn..ehhee...klu tak, takat tu jerk laa..hehehe...bgs2..brusaha tangga kejayaan

Kasih said...

hem x per yanna.at least der la gak development kn..ehhee...klu tak, takat tu jerk laa..hehehe...bgs2..brusaha tangga kejayaan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails