Thursday, November 5, 2009

CHOCO MOIST STRAWBERY

Yumm Yummy jerk tengok kek ni...serius saya yang wat ni pun mmg terliur...huhu..hem 1st time saya wat kek ni..hem da lah wat 1 jerk..mmg x der extra..adehhh...telan air liur jerk la..hehe..CHOCO MOIST STRAWBERY 8'' ni order dari Erin a.k.a gf Muaz...hehe..entri sebelum ni adik muaz erk..ni gf dier pulak..kek ni suprise tuk besday Muaz dan mak dier..hem byk cerita maser nak wat kek ni...aduhhhh..merata-rata cari strawbery ni..UO angsana, gaint smu laa..last2 kol Mr.ib, g beli kat JJ Tmn U jerk..mula da da msg erin nak cancel jerk taruk strawbery tu..hem tapi tak sampai ati pulak.usaha juga..alhamdulilah dapat gak..tapi puya la gabak buah tu..hehe..jenuh nk pilik kecik2 comei2...hem paper pun kepada erin, hope suka la gan kek ni erk.klu der paper just give me feedback yea..
Sajerk jerk nak inteframe muka kt blog ni..hehehe..snap2 pic maser wat kek..bukan selalu dapat tangkap..asyik sebuk erk wat kek..ahaks...layannnnzzzzz

5 comments:

ir ib said...

Ini dirumah sayer..uhuhuh

Kasih said...

ahakssss.....malu sayaaa...senyap2..nnt der org marah lak..hehehe

ir ib said...

sp nk marah??brsungguh dr petak kebulat,mencarik buah strawberry y hanya dtanam d cameron highlands..hehe

ipin said...

pehh.. business baik nh...
dah leh g uk pas nh...
nak rse... muazzzz

Kasih said...

hem tau x per..byk tul cobaan yer..hehehe..hem x per..tu satu usaha tuk kejayaan..ahakz...hem strawbery..namer la ko x nak hidup kat dalam pasu uma aku jerk,kan senang nak pakai terus petik..da tentu freshhh....

ipin baik..kalau nak meh la order..hehehehhe..g uk tu bgantung pd ib.eheehehe..dier g, i followwwwwwwwww....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails