Thursday, November 5, 2009

CARTOON CUPCAKE

Cartoon cupcake order dari kawan kepada Cik Na (mak saudara Yanna)..order ni pun tuk besday..tapi tuk anak dier..hem dengan permintaan nak cupcake cartoon..x kesah nak cartoon per, tapi janji der elmo..hehe..memang ssuker elmo diorg2 ni..di hari yang di janji kan amek, kaka ni kol, nak extra 10 pcs agi, tapi x dapat la kak...sy kt ofis time tu..hem neway, sory erk x dapat jumpa..kredit tuk housemate saya yang tulun kasi cupcake ni kat empuya..hehe..hope akak suker la gn cupcake ni erk...jangan segan2 order la lagi erk..hehe..terima kasih..



Extra cupcake tuk Yanna n kawan dier..hem malam saya wat tu,tetiba dapat msg dari yanna nak extra cupcake tuk kawaan dier..alahai memang copoi jerk tiggal..nasib der 5 extra..hem sempana nak sambut 100 ari diorang kapel kot..hehehe...hem cupcake tuk yanna ni saya memang kasi kat dier..kebetulan plak sama warna gan bunga dier..tu pun dapat tau dari blog die dier..hehe...n maceh kat Mr.Ib yang tulun kasi kat Yanna erk...hehe..


Selesai pun update cupcake tuk bulan lepas...fuhhhh..maaf sekali agi erk...moga2 selepas ni rezeki saya dilipat ganda dan moga rezeki saya akan dibuka seluas-luas yer..insyallah yea...terima kasih kepada sesiapa yang order yea..hem jangan segan2 tuk order lagi...tata...

5 comments:

yanna yazed said...

he... suka2... cupcakes awk kali ni superb. sumanya perfect lh. huhu... agknya dh lme jgk xmkn. tu yg mcm lain mcm je... hehe... nnt nk order lg. tgu green light dr mkcik sy. dia yg nk blnja. hehe... thnx maziah.

Kasih said...

hehehhe...suker3..thanks yanna..hem lamer x lame la gak awk x order.hehe..hem nnt nak order ckp erk..klu der design bru nak try pun bleh...hehe

amyzainal said...

wah.. ada nama shaya la..hihi.. thanx maziah, sedap..seyes. smpai org tuh mkn tak engat2 kita. berebut nk mkn cupcakes tuh..pas ni nak order angka genap, 5 kalau tak fair. kang dia makan banyak..hee..nway, thanx! len kali leh order lg...

yanna yazed said...

ha,klu nk order tu byk2 ckt yek. jgn kedekut kt jiran2 yek. huhu...

maziah, dia ni lh yg berebut order dgn sy tu. huhu... nsb baik ada extra. klu x, kempunan sy. hehe...

amyzainal said...

tak berebut pun...huhuh...cian shaya..sem depan la..! hiii...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails