Sunday, December 6, 2009

1st 3 TIERS WEDDING CAKE&CUPCAKE

Alhamdulilah satu lagi perkembangan buat saya kali ni..kali ni saya menerima wedding event..agak cuak pada mulanya..almaklum la tak pernah mencubakan..kebetulan plak orang yang order ni bukan sebarangan..huhu..itu pun baru tahu biler tuan punye wedding ni datang rumah tuk discuss order..terima kasih yer Nazrah Noor Rahmat..iaitu pengacara alhidayah..mula2 tak perasan pun dier ni..bila da sembang2 macam kenal jerk dier ni..hehe..lepas jerk mak dier cakap2 pasal wedding ni, baru lah saya perasan..huhuhu..bertambah la kecut perut..n terlintas dalam pale, nak cancel jerk..hahahaha..takut jerk nak wat 1st time kan..hem tapi saya cuba gak, kalau x, sampai biler 2 la otak ni x berkembang...hem saya cuba sebaik yang mungkin..dan harap ampun yer auntie n kak nazrah kalau der salah silap..n terima kasih sebab faham dan kasi semangat & sokongan...thanks sgt...n selamat pengantin baru kak nazrah..moga2 kekal abadi selamanya..kamu sangat cantik dan sangat tinggi..haha..trasa sangat la pendek saya ni..hehe

p/s : sesiapa nak order camni boleh la yer..hem nak bincang harga, sila lah email tuk selanjutnya..n terima kasih wat Mr Ib (bakal tunang saya...!) banyak tulun itu & ini n kasi semangat yang terhingga..banyak kasi nasihat n bersabar dengan kerenah saya yang terringgal pisau panjang...hehehe...kene patah balik dari kulai ke uda..sory abg, otak da mereng plus cuak..hehe..

10 comments:

Mimy Hamid said...

adik, akak berminat...btw..akak kawan ur angah; masni...boleh enggak...

ANR DELIGHTS said...

cantik dik...caiyok caiyok caiyok

p/s mimy, ko nk kawin dah ke?

Kasih said...

kak mimy da nak kawin erk...bleh jerk..kalau berminat meh la bncg2..tp akak kt kl kn..?

along
thankssss....hehhe..cayok2!!!!!

Mimy Hamid said...

eheheh..iyer nak kawen...boleh yer..minat giler ni...kek tunang boleh??

Kasih said...

hem insyallah boleh jerk...ikut akak nk design mcm mner..

~dell~ said...

ya ampunnn,sukenye tgk ni maziah!gud job!santekkk sgt2!i loike!

suka rasa said...

cayang,k.sue ni...cantik kek tu,cam fondant,,,betul ker?stand tu pun k.sue berkenan lah....bleh k.sue nak mintak kasih beli x?

Kasih said...

della.....
hem suker2..hehe..thankzzz...nnt order la gn sy time kawin erk...

thankz kak sueee...hehe..hem icing kek tu BC..bunga fondant..hehe.hem stand tu nnt kita cite dlm email ek...

♥~KiN~♥ said...

cantik!gojes!dn swktu dgnnye...tp lmbt lg nk kawen la....hehe

CINDELLYNA said...

salam...

nk tau harga...majlis kat bota on 19 June.bleh tak email ke cindellynacun@gmail.com. berminat~~cantekkk sangat...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails