Monday, December 21, 2009

WEDDING CAKE SHIKIN & WAN

Entry yang terakhir..alhamdulilah, saya dapat order lagi tuk majlis perkahwinan..maceh pada Mr.Ib yang tulun promote kat kawan ofis lama dier..Shikin dari Kulai order kek 2 tingkat yang bertemakan hijau lumut..tapi dalam gambar ni tak nampak plak hijau lumut dier..pakai hp murah..hehehe..kek ni 8'' dan 10'' buttercake wif blueberry filling..agak berat kek ni..ehehe..selain tu, design cake ni pengantin yang kasi..siap lukis lagi...ehehe...seronok wat kek ni dan bertambah la ilmu saya ketika menghasilkan kek ni..agak jauh rumah dier, ingatkan dekat jerk..hehe..alih2 sampai kui 11 pg..slamat orang der lagi..hehe..ok, moga2 pengantin puas ati gan kek ni..cuak gak..hehe..ni 2nd experience sy hasilkan wedding cake...neway, thanks yeaa order cake gan saya...sory yea tak tunggu korg sanding n potong cake..x tertunggu da nak tgk korang..hehe...selamat pengantin baru n semoga korang kekal abadi selamanya....jom layan pic n tolong abaikan meja ABC sy..hehehe..

4 comments:

:C:I:N:T:A: said...

salam...suka tgk kek yg sis buat, urrm kalo cin nak tempah boleh...? utk majlis pertunangan...tp cin dkt seremban...blh kew?apa2 plz reply kat email cin cINTAgURLs82@gmail.com

Mimy Hamid said...

adik color masuk ngan tema akak...boleh tak nak tempah kek tunang macam ni kombinasi 2 color putih/cream n hijau...tarikh 13 feb 2010...camner akak nak deal ni yer??advise skit

Kasih said...

cin..
ok tgk email erk..da reply da..

kak mimy..
akak email la sy..sng nak deal..hem bleh jerk nak order time tu..email tau..x pun akak kol jerk la sy...hehehe

Botol Kaktus said...

hi! jemput ke blog saya... budak baru belajar... http://botolkaktus.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails