Sunday, January 17, 2010

PACMAN CUPCAKE

Pacman cupcake ni order dari ofismate saya..Zul nama dier..pada mulanya tak nak design aper2..nak kosong juz taruk choc ganache jerk..alahai kosong jerk dier nak, saya ni x puas biler tengok cupcake tanpa deco2 ni...so, da hasut2 dier nk gak deco, akhir yer dier kater haa design la lain dr yang lain..hehe..so, ni la hasil yer...actually cupcake ni tuk besday dier n nak bawak balik Parit Raja tuk makan2 gan family dier..neway, thanks erk zul sbb order gan aku..arap2 family ko suka dengan cupcake dier..;)

p/s : minta maaf kepada yg dah anta email, insyallah dlm minggu gak sy akan repply smua yer..maaf kesibukan skit akhir2 ni...

1 comment:

Adik Manja said...

wah best lah..teringat zaman budak2 dulu dok main pacman..heheheh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails