Friday, June 5, 2009

HAPPY ANNIVERSARY @ SESAME STREET



Heppy anny to kak zie n hubby..ni 1st time kak zie order dari saya..suka sangat tengok dier hepy jerk time sy n mama delivery cuppies ni..n terima kasih kasi kepercayaan kat saya tuk wat big bird ni..aduhhh..bjaya gak wat big bird ni..1st time wat,jadi..der la gak kan rupa ni..selamattttttttt..akak ni pun sporting jerk..hem tapi agak kejut gak,sebab dier kol kui 11 pg nak amek cuppies ni..janji ritu kui 2..of course la x siap agi kn..hehehe..neway thank kak zie order sari saya..nnt2 order agi erk..

9 comments:

Hazimah said...

hai maziah....thanks a lot..cantik n puas hati n sedap cuppies tue..hehehe...semua org puji cantiknya..hehehe...

Kasih said...

hehehehe..
suker2 gn pujian tu..
alhamdulilah...
hem maceh2 kak zie..
nnt order la agi erk..
hehehe

yanna yazed said...

maziah!!! cemburunya... uhuk2. nk big bord jgk... uhuk2...

Kasih said...

heheheheh...
saba2 erkk..
sy bru lepas kn big bird dari kandang...
hehehehe...
nnt sy wat kn tuk awk..
tp lmbt agi la..
huhuhuhu

ANR DELIGHTS said...

bagus2 cun bangat...

yanna yazed said...

hehe... aah lh lmbt lg. tp biz awk maju kt perak. kt cni kang kna mula dr awl... post boleh x? kuikuikui... klu ib g sna, bgtau sy tau. nk kem dia blikn cuppies yg glamer kt mnjung tu... hehe...

Kasih said...

anr delight..

hehehe..
maceh2..
tu ler x sempat tunjuk secara live kt ko..
aduhhh..

Kasih said...

hahhaha..
insyallah klu sy ker sner sy bwk le..
tapi risiko tu cuppies nek bus..
hehehe..
arap selamat mcm sy bwk blk dulu tu...

yanna yazed said...

xpe, bli 1 seat khas utk cupcakes. toke besa dh skrg kn? hehe... tak sbrnya... yummy...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails