Friday, June 5, 2009

SELAMAT BERTUNANG



Simple cuppies ni order dari SHIDA..kawan sekolah dlu..cuppies ni tuk akak sedara dier yang bertunang...design pun akak sedara dier yang mintak nk gini..hem cuma bunga rose besar tu jerk yang saya ubah..sebab yer bunga ynag dier mintak tu,tak ngeti nak buat..hehe..maklum la amatur saya ni..budak baru nak belajar..hehe..paper pun terima kasih...

8 comments:

ANR DELIGHTS said...

mcm kenal je manik silver tu...hehehehe.lawa lawa mkn ngancam gitu

yanna yazed said...

wawawa... cute gile. bestnya... bestnya... eh, xde ayt nk ckp. tp best gile tgk blog awk tiap2 ari. ada je post br. thniah2...

Kasih said...

anr delight..

haaaa...
maceh ler tulun beli kn manik kecik kenot tu..
cun pulak sepah kt situ..
ahakzzz

Kasih said...

yanna..

alhamdulilah..
arap2 seterusnya gini la..
hem teruskn menyokong sy wlpn kita bjumpa di alam cyber..
hehe

yanna yazed said...

mesti... xkn putus. 1st cupcakes sy, mne leh lupa... huhu... cpt, nk tgk post br lg. hehe...

Kasih said...

hehe..
n awk org yg 1st order dr sy.
ahakzzzz..
thankkkkkk

yanna yazed said...

anytime... xnyesal. hehe... stil rs happy sbb dpt wt surprise utk bf sy. thanx to u and ib. thanx so much dear. hehe...

Kasih said...

huishhh..
no hal yer la..
janji both of u hepy..
dats enough 4 me..
hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails