Friday, July 31, 2009

KARIPAP FROZEN

Assalamualaikum...

Entri kali ni nak perkenalkan KARIPAP FROZEN..tuk pengetahuan karipap ni bukan saya yang buat...hehe..tapi mama saya yer bisnes..hem lama da dier wat ni..baru ni saya nak update...hem salah satu hot selling mak saya..hem selalu jerk der orang order..kekadang tu,tak sempat nak packing pun,orang da dok call nak cop karipap ni..hehe...selain tu, cucur badak frozen pun ader jual gak...hem rangup n sedap..inti dier kentang...hem tengok jerk gambar karipap ni...


1 paket - RM 3.50
3 paket - RM 10.00



CUCUR BADAK
1 paket - RM 3.00


4 comments:

gee said...

sedap karipap nie....betul.hehe

tiongTiong coming... said...

ko jual karipap gak?
sp wat? ko ker?

Kasih said...

hehehe..sedap2..
thanks kak gee..

haida...
ko cayer ker aku yg wat karipap ni..??
ahaks.............

tiongTiong coming... said...

aku cya jer kalu ko kta ko wat..ko kn ske wat kuih..kra okey lar..hbis sp wat sbnrnyer?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails