Monday, July 27, 2009

RICH CHOCO CAKE

Kali ni saya cuba lagi sekali wat cake ni tuk Mr.IB..hem alhamdulilah menjadi kek ni..sangat sedap..hem ni saya try pos kat Jb guna GDEX..hem ader rosak ckit..hem maner tak yer..mula2 ingat nak anta gune poslaju yer national courier..hem tapi abg kat situ g terbalik kn kek ni..aduhhh..geram sungguh laaaaa..memang menguji kesabaran tul..last2 punyer geram amek balik kek tu,anto gune GDEX..huhuhuh...nasib baik la x terus penyet...hem boleh agi makan..
Ni la hasil kerja saya..da g belajar gn Kak Zati..hem arap boleh la erk..hehe..hem saya da cuba wat bunga rosess yang cantik2 ni..layan jerk la gambar kat atas ni..hem paper pun seronok sangat wat cake ni..eheheh..

4 comments:

yanna yazed said...

wah...................................................... pjg pnya wah ni... nk2... nnt 1ari nk try tempah yg ni lh ek... cik maziah... cptlh kamu dtg ke cni... mmbr2 sy pn sebok dh tny2... hehe...

Kasih said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh....
nak gak pnjg wah tu..
hehehehee...
yuppp..
no hal yer nak tempah kek ni..
di alu2 kan..
hehehehe

yanna yazed said...

maziah... nnt awk dtg knvo awl ckt lh... leh order kt awk byk2. mmbr2 sy pn byk yg nk order. mak sy dh offer klu awk nk wt kt rumah sy.

Kasih said...

yanna bru psaan komen..
hem wokey set..
sy mmg dtg awal pun..
nnt sy inform awk awl2 erk..
ehehehe..
mak awk mmg best la..
hem tgk la cmner..
nnt kecewa lak 'umah' di sana..
ahakzzz...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails