Monday, July 27, 2009

ORDER FROM JB

Sepanjang saya kt Jb ni lah antara yang saya akan buat..hehehe..order dari my regular customer..Yanna..selalu jerk order dari sy..maceh erk..hem mula2 nak cuppies lain..last2 dier mak dier lak tukar nak yg lain lak..huhu..hem mula2 mak dier nak 25pcs Elmo..n yanna puyer 16pcs tuk makan2 gan member dier..biler sy da smpi kt jb,tetiber btukar lak..nak semua Elmo..sebab mak dier nak kasi Elmo tu kt orang..huhu..hem disebabkan sy dah wat icing colour awal2 kt perak,terpaksa la der yang elmo warna lain..tu pun hambat Mr Ib g beli color..plak tu nak cari color yang biasa saya pakai tu susah nak cari..sy ni pun keramat hidup,tak bawak colour dari umah..hem sory la yanna sebab der elmo yang color lain..so,yanna len kali la erk kasi kt membe awk..hehehe...
Ni yang 16pcs tuk makan2 n in advance besday ayah dier..hem dapat la gak kenal2 gan family dier..hem peramah semua2..nak pengetahuan,mak dier dulu pernah order cuppies elmo n macam2 tuk sambutan hari guru kat sekolah mak dier..hem Sekolah Teknik Perdagangan,Johor..paperpun sory x dapat wat elmo yang geby mcm ritu..thanks yea masih percaya kat YUMM YUMMYLICIOUS...

4 comments:

yanna yazed said...

hehe... i xksh. ada lg 3biji xmkn lg ni... kt rumah bknnya mkn sgt cupcakes. so, sy bwk blk ke utm. dptlh share ckt2 dgn mmber...

xpe, bkn slh awk pn psl kaler tu. mak sy tu main tkr2 plk. klu nk dtg jb bgtau yek. ada 2 org kwn sy nk tempah. hehe...

Kasih said...

ahaks...
hem nsb baik leh share2 ckit..
hem sy risau gak mak awk reject cuppies tu..
hehehe..
yer la..ritu kn merah jerk..

ok..nnt insyallah bln dpn sy dtg agi jb..
nnt sy inform aku..
ckp kt membe awk tu,sabaaaaa erk..hehehe

nabil said...

cmna nak beli cake tu??
harga dia cmne?

Kasih said...

hai...
tuk pengetahuan..
harga kek n cupcake ader kat sebelah kanan..
sy hanya amek order tuk orang sini jerk..
hem klu yang jauh2 tu,hanya secara kebetulan..
means sekiranya sya ke jb,bru sy amek order..
buat maser ni,belun der postage agi..
hehehe..
comin soon la kot..ahaks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails