Monday, May 25, 2009

HAPPY ANNIVERSARY


Order kali ni dari kawan along saya..tetiba jerk ANR DELIGHTS pas kan order ni kat saya..hem kene lak tema cuppies warne purple..huuuuuu..i likeeeee...memang saya obses sangat2 gan purple..haiii...hem per yg menarik cuppies ni,saya 1st time guna fondant..tp bukan saya wat sendiri..hehehe..cilok ANR DELIGHTS yer..heheheh...best plak gune fondant ni..hem pasni nak try gune lagi laaaaa...hehehe

p/s:kalau nak cuppies dlm box camni leh la erk..tapi add RM2.70...hehehe

7 comments:

yanna yazed said...

maziah... fondant tu yg awk kta gula tu ek? cute, cntk... serius... tp sy suka icing. hehe... suma sdp mkn. tp nnt nk try jgklh yg fondant.

Kasih said...

haah..guna fondant..yg I LOVE U tu jerk..hehehe...yg bunga tu icing..

ANR DELIGHTS said...

pasai kebetulan i busy le monday, mane2 pun same je, resipi yg same..rupe je yg mayb berbeza coz jari jemari ko mmg berseni...

p/s : aiii jual kotak npk...

yummyummylicious said...

hehehe..resepi samer jerk..ruper jerk yg len2..nasib bek sempat nk wat..hehe

yanna yazed said...

btl ke bunga tu icing? gilelh... cun2... knp x wt awl2? leh wt utk mak dsign ni. hehe... cun2. sgt cun. prktis krtun2 plk tau... biasa org suka krtun2 sbb cupcakes utk ank2. hehe... btl x?

Kasih said...

hrm tu la..sy pun bru jerk try wat bunga ni..hahaha..ni kire 1st time la wat ala2 bunga setaman..hahaha..yuppp..byk agi ni nak blaja..saba yer...cayukk!!!

yanna yazed said...

elmo awk dh teror. try wt kaler cookie monster plk. sbb aritu awk kta xpndai wt kaler cookie monster kn? chaiyuk2!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails