Sunday, May 31, 2009

NEW PRICE


Mulai 7.6.2009 harga cuppies akan berubah yea..maklumat seperti di atas..atau pun nk jelas lagi klik kat sini PRICE...kini saya hanya menggunakan souffle cup sahaja..dan packing cuppies saya da mulai guna doily box cam yang entry cuppies anniversary purple tu...tapi untuk 16 pcs n 25 pcs sahaja..

5 comments:

yanna yazed said...

wah... mkin mahal... uhuk2...

Kasih said...

hem yer la..
sebab sy da guna kotak kek yg putih tu..
sy da x guna kotak biasa tu..
hem agi pun,harga serata gan baker2 yg len...

ANR DELIGHTS said...

yup, harga barang2 pun dh naik skitar 50sen, tunggu yea brang2 yg dibawa balik...n do check up my new products tomorrow..auuuu..

p/s kalu yg xnak kotak, letak juga le dlm pvc tu..tp majoriti our customer sume nk dlm box.

Kasih said...

haaa..tu la yg sebaik yer..
harga sumua da nek rege..
aduh..
cmner nk murah kn..
ni pun da abis murah da ni..

anr delight--wahhhh...siap ler da der new produt..i pun nak cari new product ni..hem per erk...???

yanna yazed said...

hrga minyak dh turun... knplh hrga barg xturun2 ek. ish... apalh m'sia ni. hehe... ada product br? uhuk2... lme xmkn cupcakes... lpr plk tb2.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails