Sunday, May 31, 2009

KEK BUAH MAMA


Kali ni nak perkenalkan kek buah lak..ni mama saya yang buat..since leceh kene tunggu 4 jam kukus kek ni,saya serahkan mama jerk yang wat kalau der orang order..hehehe..so,saper2 nak order,leh la erk..hem kek buah lebih kurang 2 kg, hanya RM60 sahaja..tapi dalam gambar ni,separuh dari kek sebenar..sebab yer kek ni da dipotong..lupa lak nak amek gambar full kek..hehe..cuba2 la kek ni..kalau simpan lamer2 agi sedap,sebab manis mix fruit dalam tu sebati gan kek tu..yumm yummy....so,leh contact jerk no fon rumah saya..Shamsiah nama mama saya...tq..

2 comments:

ANR DELIGHTS said...

mcam aku kenal je kek tu....hehehehe blik nnt i bayar yea...sodap mmg sodap..

p/s akak pun x berminat nk wat...jenuh nk nunggu 4 jam, tidu kang hangus lak...hehehe

yummyummylicious said...

tau x per..
maleh ehh nk wat..
nk nunggu yer bkn sejam jerk..

hahahaha..
kek buah yg ko ritu ler..
tgkp gmbo separuh jerk..
huhuhu..
janji aderrrrr..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails