Wednesday, May 13, 2009

Thankz FARHAN



Order yang diterima sekian kali nya YUMM YUMMLICIOUS di buka kembali...terima kasih Farhan order kat saya...dan terima kasih juga buat yanna yang kenal kan blog ni kat farhan..hehe..order ni diterima sebaik sahaja projek saya selesai minggu lepas..fuhhhhhhhhh...agak kekok jugak nak wat ni..al maklum la dekat sebulan da tak buat...hehe..arap2 dier suka lah dengan design ni...terima kasih ye.....

2 comments:

yanna yazed said...

wawa... ada nme sy. huhu... no prob. sy mmg akn sntiasa promote cupcakes awk... cpt2 lh kje jb ni cik maziah oi... huhu...

Kasih said...

hehehhe..
saba erk cik yanna..
klu da dpt keje jb sy infom..
hehehehe...
harap2 bersaba erk...
maceh sgt2 promote kn...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails