Sunday, May 24, 2009

HAPPY BIRTHDAY IQBAL

1st order saya dari orang manjung..kawan sekolah maser kecik2 sampai lah ke besar ni..maceh Emma@Shafini order dari Yumm Yummylicious..cuppies ni tuk anak sedara dier Iqbal..harap suka lah gan cuppies ni..leh lah kene gan deco ala2 kanak2 riang ni..colourful..saya sangat seronok deco cuppies ni..tak tau naper..hehe..n saya puas..neway thanks order yer..nnt order la lagi erk..hehe...


yang pic kek besar kat bawah ni along saya wat..hem cantik2..de la gak creative..hehe..hem nampak lazatkan..jengok2 la blog dier..http://anrdelights.blogspot.com/...nak tau harga ker aper ker click jerk kat dier yer blog..sifu saya tau dier ni..tapi rini dier lak menuntut dari saya..hahaha..lawak2..kek ni saya deco belon2 kat bawah tu jerk..

4 comments:

ANR DELIGHTS said...

pasai tangan x se creative ko, tu yg jd pingu...nnt le de mase praktis g smp lawa...

yanna yazed said...

maziah... awk dh mkin teror main dgn kaler. cun2. cute2... cptlh blk cni... uhuk2... hehe... kt mne pn rzki awk, hrp2 sntiasalh murah... gdluck yek. sy akn sntiasa ikut update blog awk.

Kasih said...

huhuhu..
cayuk..cayukk!!!!
praktis byk2 supaya leh hasilkn badut yg comei..
pastu leh wat gmbo macam2..hehehe..
1 agi kene lembut kan la jari jemari mu itu..hehehe..

Kasih said...

maceh yanna..insyallah mner2 jerk der rezeki..hehehe..maceh lagi support sy dari awal Yumm Yummylicious ni bgiat..klu der rezeki sy kt saner,kita jumper lagi yer..meh ler jengok2 blog ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails